10/2/09

Cociñando


Hoxe tivemos a visita do Maitre Antonio García Bono. Pasou darnos unha charla práctica sobre alimentación, elaboración de distintas receitas, batidos, etc.
Puxemos o noso mandil e o noso gorro de cociñeiro e veña, á faena. O primeiro que fixemos foi poñer a mesa (algúns/as estaban moi dispostos para a fin de semana, así que ollo ás sorpresas nas casas). Despois elaboramos galletas, fixemos pan, unhas tortiñas (se é que tamén somos un pouco lambóns) e, por último, tomamos un super batido (mazá, plátano, amorodo, zume e leite; vaia se é un super batido!) e discriminamos distintos olores e sabores (kiwi, lima, mango......).
Ollo a partires de agora nas cociñas que algúns xa querían facer empanadas!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Para el fin de semana, mi ma ayer ya me criticaron la forma de poner la mesa y tenia un loro en la comida, q si el tenedor no va con el cuchillo, q si el cuchillo es novio de la cuchara voy a tener q hacer un curso para aprender todo de nuevo. Lo bueno es q tengo una mini profe en casa, Valentina vino encantada ya os comentare el lunes q tal el fin de semana con mi mini Maitre privado, estan todos guapisimos con sus ropas.... Flor (mamá de Valentina)

Unknown dijo...

TENEMOS UN PROBLEMA: SOMOS SEIS A COMER,LA COCINA ES PEQUEÑA, LA MESA PROPORCIONAL AL TAMAÑO DE LA COCINA Y POR SI ESTO FUERA POCO, AHORA TENEMOS A UNA NIÑA EMPEÑADA EN QUE HAY QUE PONER LOS PLATOS PARA EL PAN.

UNA ACTIVIDAD INTERESANTE, A ALGUNOS NO NOS HUBIESE IMPORTADO HABER ESTADO AHÍ PARA CATAR... POR EJ. LAS TORTITAS QUE ESTABA COCINANDO LA NIÑA DE GAFAS.